‘WE WILL ROCK YOU’ IS ODE AAN QUEEN HITS

Meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen hebben ‘We Will Rock You’ gezien. Deze mega musical – met daarin de grootste Queen hits aller tijden – komt naar Nederland en is spectaculairder dan ooit!  De Amerikaanse superster Anastacia krijgt een hoofdrol en maakt als Killer Queen haar musical debuut. ‘We Will Rock You’ is vanaf 27 november 2019 te zien in Hengelo, Amsterdam, Den Haag, Groningen, Apeldoorn, Heerlen en Breda. Deze nieuwe versie van de wereldberoemde musical van Queen en Ben Elton wordt geheel in het Engels opgevoerd en is een sensationele ode aan de iconische muziek van rocklegende Queen. Geniet van nummers als ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Killer Queen’ en vanzelfsprekend ‘We Will Rock You’

‘We Will Rock You’ wordt speciaal voor Nederland geproduceerd in de sensationeelste versie aller tijden. Voor de regie tekent de gerenommeerde Italiaanse regisseur Massimo Piparo (bekend van onder meer Jesus Christ Superstar, Mamma Mia!, Evita en Billy Elliot). Anastacia speelt een hoofdrol in de rockmusical. Voor de Amerikaanse superster is haar rol als Killer Queen in ‘We Will Rock You’ een droom die uit komt. De zangeres behoort tot de grootste sterren ter wereld. Ze stond in 2005 met de originele Queen op het podium tijdens een concert in Zuid-Afrika en vertolkt nog altijd met enige regelmaat het repertoire van de band. De rol van Killer Queen in ‘We Will Rock You’ is haar dan ook op het lijf geschreven. In Nederland is Anastacia zeer populair. Ze bracht in 2000 haar debuutalbum Not That Kind uit. Dezewerd drie keer platina en werd wereldwijd meer dan 35 miljoen keer verkocht. Haar debuutsingle ‘I’m Outta Love’ stond 21 weken in de Nederlandse Top 40 en haalde een top drie notering. In totaal bracht Anastacia zeven studio albums en twee verzamelalbums uit en ze is ook te horen op het album Divas Las Vegas.

Over de musical

‘We Will Rock You’ is een futuristisch avontuur met 24 van de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep Queen. Het verhaal, dat geschreven werd door Ben Elton, speelt zich af in een tijd waarin livemuziek en muziekinstrumenten verboden zijn. Maar de jeugd rebelleert en strijdt tegen het almachtige bedrijf dat hun leven beheerst en een dieet van digitaal geproduceerde popmuziek voorschrijft. Het verzet groeit! De originele versie vanWe Will Rock You’ ging op 12 mei 2002 in het Dominion Theatre op West End in première en was daar meer dan 4.600 voorstellingen te zien. De rockshow met de muziek van Queen is inmiddels door meer dan 20 miljoen bezoekers op alle zes continenten en in meer dan 28 landen te zien geweest. De show gaat in de spectaculairste versie aller tijden door Nederland op tournee. Letterlijk alles wordt uit de kast getrokken. Een immens decor met de nieuwste speciale effecten en een indrukwekkende cast van musici, zangers en dansers zorgen samen met wereldster Anastacia voor een weergaloze ode aan de legendarische Britse band Queen.

‘We Will Rock You’ is vanaf 27 november 2019 t/m 16 februari 2020 te zien in Schouwburg Hengelo, AFAS Live in Amsterdam, World Forum Theater in Den Haag, MartiniPlaza Groningen, Schouwburg Orpheus in Apeldoorn, Parkstad Limburg Theaters in Heerlen en Chassé Theater in Breda.

Anastacia speelt de rol van Killer Queen in Amsterdam, Den Haag en Hengelo. In Groningen, Apeldoorn, Heerlen en Breda wordt de rol van Killer Queen gespeeld door Tia Architto. Tijdens de (besloten) voorstellingen op 26 december 2019 (matinee) en 7 januari 2020 in Den Haag wordt de rol van Killer Queen gespeeld door Tia Architto. De producenten van We Will Rock You behouden zich het recht voor om castleden te wisselen / vervangen zonder voorafgaande aankondiging wanneer dit onverhoopt (bij voorbeeld als gevolg van ziekte) noodzakelijk is. Dit is geen reden voor restitutie van reeds gekochte tickets.

De show De show De show
We will rock you We will rock you We will rock you We will rock you We will rock you We will rock you We will rock you We will rock you We will rock you We will rock you We will rock you We will rock you We will rock you
We Will Rock You Musical We Will Rock You Musical
WAAR EN WANNEER