Flavio Gismondi - Galileo

Opleiding

Flavio begon zijn artistieke studies op zeer jonge leeftijd bij Ro.Gi. Music Academy in Rome. Hij studeerde zang en acteren en voltooide later zijn opleiding aan de New York Film Academy in New York, waar hij de Meisner Acting Method studeerde. Hij studeerde piano, solfeggio en muziekharmonie aan het Conservatorium van Santa Cecilia en studeerde archeologie aan UniRoma3 in Rome.

Theater

Zijn professionele carrière begon in 2007 in de musical Giulietta e Romeo (Romeo) van Riccardo Cocciante en Pasquale Panella, gevolgd door de Italiaanse en Spaanse tournee van Il Mondo di Patty (Matías Beltrán), Disney's Newsies (Jack Kelly), Jersey Boys (Bob Gaudio) in Italië en Frankrijk, Spring Awakening (Moritz Stiefel), Sunset Boulevard (Artie Green/Manfred) in Italië. In Spanje was hij te zien in Dirty Dancing (Billy) en Sunset Boulevard (Artie Green/ understudy Joe Gillis), naast Paloma San Basilio. Recent was hij te zien in Flashdance The Musical (Jimmy) van Stage Entertainment Italië.

TV/Film

Flavio was gedurende twee seizoenen te zien in de televisieserie Un Posto al Sole (Gianluca Palladini) en werkte als acteur voor verschillende commercials geproduceerd door Publitalia en Mediaset.

We Will Rock You Musical We Will Rock You Musical
WAAR EN WANNEER