Lilly-Jane Young - Ozzy

Opleiding

Op 15-jarige leeftijd won Lilly-Jane een plaats op de Musical Theatre Course aan de Dansschool van Schotland en vervolgde ze haar opleiding aan de Mountview Academy of Theatre Arts in Londen.

Theater

Sinds haar afstuderen in 2011 toerde Lilly-Jane met Notre Dame de Paris (Fleur de Lys) als en creëerde zij de hoofdrol tijdens de Europese première van Bare The Rock Musical (Ivy) in het Union Theatre, Londen. Haar doorbraak kwam toen ze werd gecast als Wendy Darling in de World Arena Tour van Peter Pan. Ze trad op in locaties over de hele wereld, waaronder Wembley Arena in Londen, Glasgow Hydro, Ziggo Dome in Amsterdam, Rotterdam Ahoy, World Trade Center Dubai en Resort World Sentosa Singapore.

Televisie

In 2018 deed Lilly-Jane mee aan het achtste seizoen van The Voice of Holland, in eerste instantie als lid van team Ali B., totdat ze werd ‘gestolen’ door Anouk. Ze bereikte  de Knockouts.

Overig

Gedurende de periode dat Lilly-Jane in de World Arena Tour van Peter Pan te zien was, trad ze ook op als sopraan met het Birmingham Symphony Orchestra voor componist A.R. Raman (Slumdog Millionaire, The Lord of the Rings) en voor filmarrangeur Matt Dunkley (Moulin Rouge) en heeft ook opgenomen voor filmcomponist Clint Mansell.

We Will Rock You Musical We Will Rock You Musical
WAAR EN WANNEER