PeepArrow Entertainment

PeepArrow Entertainment is het belangrijkste live entertainment bedrijf in Italië, gespecialiseerd in musicals in binnen èn buitenland. Sinds de oprichting in 1994 baseerde Peeparrow Entertainment zijn succes op de innovatieve visie van directeur Massimo Romeo Piparo. De lijst met succesvolle producties liegt er niet om: van klassieke Italiaanse muzikale komedies tot nieuwe versies van de meest succesvolle Broadway- en West End-titels.

Beginnend in 1994 met de eerste editie van Jesus Christ Superstar - een volledig herziene versie van het meesterwerk van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice - dat tot nu toe 12 verschillende edities telt - ging verder met Evita, The Who's Tommy, My Fair Lady, Saturday Night Fever, Billie Holiday's Lady Day, High Society, Hairspray, Rodgers & Hammerstein's Assepoester, La Cage aux Folles, Seven Brides for Seven Brothers, The Sound of Music, Billy Elliot, Mamma Mia!, School of Rock, The Full Monty, tot de komende nieuwe projecten Matilda en een gloednieuwe non-replica van Cats van Andrew Lloyd Webber.

De shows van Massimo Romeo Piparo brachten buitengewone artiesten op het podium samen met populaire Italiaanse en internationale sterren en werden de afgelopen tien jaar stuk voor stuk kaskrakers.

Mijlpaal voor PeepArrow Entertanment was de 40e verjaardag editie van Jesus Christ Superstar in 2014, met de reünie van de originele filmcast ( Ted Neeley, Yvonne Elliman en Barry Dennen) en de 2 volgende edities - 2016 en 2018 - van deze rockopera in de ARENA van Verona!

Van 2015 tot 2019 toerde Jesus Christ Superstar door heel Europa, van Spanje tot Bulgarije, België, Italië, Zwitserland, Duitsland en Nederland.

In 2018 werd in Londen de internationale tak van het bedrijf, de PeepArrow Entertainment Ltd., opgericht, voornamelijk gericht op de internationale producties en coproducties met internationale partners zoals Global Creatures en Bazmark, (Strictly Ballroom, een aanpassing van de Baz Luhrman's 1992 film, uitgevoerd in het Piccadilly's Theatre in 2018).

Dit seizoen presenteert PeepArrow Entertainment, in regie van Massimo Romeo Piparo, drie grote hits: School of Rock, The Full Monty en een nieuwe versie van de hit musical Mamma Mia. Een nieuwe versie van Andrew Lloyd Webber’s musical Cats is in de maak.

We Will Rock You Musical We Will Rock You Musical
WAAR EN WANNEER