Massimo Piparo regisseert We Will Rock You

Massimo Romeo Piparo is één van de belangrijkste regisseurs en producenten in Italië. Hij is het creatieve brein achter de volledig nieuwe en Engelstalige versie van We Will Rock You die vanaf november 2019 te zien is. Zijn onderneming PeepArrow Entertainment is samen met het Nederlandse bedrijf TEC Entertainment – bekend van onder meer The Addams Family – producent van We Will Rock You.

Piparo is tevens een succesvolle tv-regisseur en heeft onder meer de Italiaanse versie van de BBC hit ‘Strictly come Dancing’ op het scherm gebrachtSinds 2013 is Massimo eigenaar van het belangrijkste theater voor musical & live entertainment in Italië: het Teatro Sistina in Rome met 1.540 stoelen. Maar zijn hart ligt vooral bij het creatieve proces. Op zijn CV staan een groot aantal gerenommeerde en succesvolle producties, waaronder Jesus Christ Superstar (met Ted Neeley in de hoofdrol), EvitaSaturday Night FeverSchool of RockMamma Mia!The Full Monty en Billy Elliot.

TEC Entertainment en PeepArrow zijn partners en werken met enige regelmaat samen. Een perfecte match want beide bedrijven staan voor kwaliteit. TEC is één van de bekendste producenten van live entertainment op de Nederlandse markt en onder meer bekend van West Side Story, Mega ABBA concerten in Ahoy, een breed scala aan klassieke voorstellingen en van Broadway hit musical ‘The Addams Family’. Deze musical werd door TEC volledig in eigen beheer geproduceerd met hoofdrollen voor Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef. De voorstelling kreeg juichende kritieken en is bekroond als ‘beste musical van 2019’. TEC en PeepArrow presenteren samen al enkele jaren de succesvolle rockopera ‘Jesus Christ Superstar’ op de Nederlandse markt. De laatste tournee (in april van dit jaar) trok wederom tienduizenden mensen.   

Met We Will Rock You voegen PeepArrow en TEC een nieuw hoofdstuk toe aan hun succesvolle samenwerking. De rockmusical is de grote sensatie van het nieuwe seizoen en met Anastacia maakt een regelrechte wereldster onderdeel uit van de cast. Piparo creëert de voorstelling met zijn eigen creatieve team en maakt er een ongeëvenaard spektakel van waarbij de iconische Queen hits centraal staan.

Klik hier voor meer informatie over PeepArrow Entertainment
Klik hier voor meer informatie over TEC Entertainment

Massimo Romeo Piparo
We Will Rock You Musical We Will Rock You Musical
WAAR EN WANNEER